Service Details Image

Klímaszerelés az Ön igényeihez szabva!

Bizza ránk a telepítést és segítünk Önnek a légkondicionáló kiválasztásában, a berendezések szakszerű telepítésében az Ön igényeit és a helyszín sajátosságait figyelembe véve. Nem vagyunk egyetlen márka felé sem elkötelezve, nincsen kizárólagos szerződésünk, elfogultság nélkül csak azokat a márkákat fogjuk ajánlani, amiről tudjuk, hogy alacsony meghibásodási mutatóval és stabil garanciális háttérrel rendelkeznek. Magyarország legnagyobb klíma nagykereskedéseivel állunk szerződésben, ami egyben garancia a minőségre, telepítési és garanciális javítási határidők betartására is. Munkatársaink regisztrált klímaszerelők, így biztos lehet benne, hogy minőségi, precíz munkát fognak végezni.

Büszkék vagyunk a szaktudásunkra, ezért az általunk végzett telepítésekre 5 év garanciát biztosítunk!

Referenciáink megtalálhatók Instagarm-on és Facebook oldalunkon.

Nézze meg aktuális készülékajánlatunkat >>>

Kérjen ingyenes helyszíni felmérést!

Vegye igénybe felmérésünket, melynek során segítünk kiválasztani az otthonának leginkább megfelelő klímaberendezés helyét és típusát.
A kiszállási díj Zala vármegye területén ingyenes, amennyiben a felmérést követően megrendeli az általunk kínált klímaberendezést. (Egyéb esetben a felmérési díj 4.500 Ft)

Engedélyek, biztonságos munkakörülmények

Társasház, és műemlék jellegű épületek esetén minden esetben a megrendelő feladata informálódni, gondoskodni a szükséges hatósági, és társasház engedélyek beszerzéséről. A megrendelő feladata biztosítani a biztonságos munkavégzéshez szükséges szabad munkaterületet. Szekrények, polcok, berendezések és egyéb munkavégzést, illetve kivitelezést akadályozó tárgyak eltávolítását.

Mennyi időn belül szerelik be?

A telepítéseket a lehető leghamarabb, álltalában a megrendeléstől számított egy héten belül elvégezzük. Próbálunk rugalmasak lenni, így a hét minden napján vállalunk telepítést. A szerelés átlagosan 3-4 órát vesz igénybe. Az idő függ az átfúrandó fal vastagságától, típusától és a csővezeték hosszától, a kültéri egység elhelyezésétől.

Nézze meg aktuális kínálatunkat >>>

Miért miket válasszon?

SEGÍTÜNK A DÖNTÉSBEN

Gyors, felkészült ügyintézés mellett szakértőink rendelkezésére állnak bármilyen kérdés esetén.

 

TELEPÍTÉS RÖVID HATÁRIDŐVEL

A kiválasztott klímát szerelőink 1-2 héten belül telepítik.

 

ÜGYFÉLSZOLGÁLAT

A hét minden napján állunk rendelkezésére 8:00-20:00-ig.

 

SZERVIZ

Meghibásodott készülékek javítása, rövid határidővel.

 

KISZÁLLÍTÁS

Ingyenes házhozszállítás és kiszállás.

 

NE FIZESSEN ELŐRE

Fizethet a helyszínen akár bankkártyával is!

Kérjen ingyenes felmérést!+36-20/2030-480

Klíma telepítés, javítás megrendelése

+36-20/2030-480

Éves karbantartás megrendelése

+36-20/2030-481