Elégedett velünk? Ajánljon minket ismerőseinek, partnereinek és ügyfelenként 10.000Ft vásárlási utalvánnyal ajándékozzuk meg!

A vásárlási utalványt az ajánló és az ajánlott új ügyfél egyaránt megkapja, ha az ajanlott félnél a klímaberendezés telepítés megtörtént.

Ki lehet ajánló?

Ajánlóként kizárólag meglévő természetesz személy vehetnek részt az akcióban, vásárlást igazoló számla bemutatása melett.

Ki lehet ajánlott?

Bármely természetes személy aki nálunk rendeli meg új klímaberendezését telepítéssel együtt és a telepítés helyszíyne Zala, Vas, Somogy vármegyében található.

Hogyan ajánlhat ügyfelet?

- Írja meg email-ben az info@termoklima.hu címre az ön és az ajánlott ügyfél elérhetőségeit, az eredeti vásárlást igazoló számla másolatának elküldése melett, és kollégáink felveszik önnel a kapcsolatot.
- Hívjon minket a +36-20/2030-480-as telefonszámon.

Mire használható fel a vásárlásiutalvány?

- új klímaberendezés vásárásakor
- meglévő készüléke éves krabantartásánál
- garancián túli javításkor

Egyszerre akár több utalvány is beváltható!

Részvétel szabályai:

Az akció időtartama 2022.05.04-től visszavonásig tart. Ajánló kizárólag 18. életévét betöltött, cselekvőképes természetes személy lehet, teljesített számlával igazolt vásárlás után. Az akcióban a vásárló dönti el, hogyan használja fel a kedvezményét. Az akció kedvezményei készpénzre nem válthatók. Az akció kedvezményei semmilyen más állandó, vagy időszakos akciós kedvezménnyel nem vonhatók össze. Ezen akció kedvezményeit VÁLLALATI partnerek NEM vehetik igénybe. További részletekről kérjük érdeklődjön megadott elérhetőségeinken!

Klíma telepítés, javítás megrendelése

+36-20/2030-480

Éves karbantartás megrendelése

+36-20/2030-481